RHTR_website_4
RHTR_website_5
RHTR_website_1
RHTR_website_3
previous arrow
next arrow
 Farmaciile Richter, parte a grupului Gedeon Richter, sunt prezente in Romania de peste 15 ani. In aceasta perioada ne-am dezvoltat continuu si suntem recunoscuti astazi ca o farmacie deschisa, a carei inima este farmacistul si dragostea lui pentru om si profesiune. Detinem un numar de 94 de farmacii cu acoperire nationala, dintre care 20 sunt cu laborator propriu, unde farmacistii nostri prepara retete magistrale.
Echipa noastra este formata din peste 400 de profesioniști cu multă energie și motivație.. Avem un portofoliu de peste 10.000 de produse.
In farmaciile Richter eliberam retete compensate si gratuite pentru CASMB, CASAOPSNAJ, CASJ, precum si preparate magistrale si oficinale. La nivel national serviciile disponibile in farmaciile Richter pot diferi. Pentru detalii referitoare la serviciile disponibile va rugam sa accesati pagina Farmacii.

Istoric

1901

1901

Infiintat in anul 1901 de catre farmacistul cu acelasi nume, grupul Gedeon Richter este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Centrul si Estul Europei.

Gedeon Richter este o companie farmaceutica multinationala, specializata, bazata pe inovatie, cu sediul central in Ungaria, al carei obiect de activitate este reprezentat de productia de medicamente, cercetare-dezvoltare, comert si marketing. Societatea mama are filiale de productie si cercetare in cinci tari, si isi comercializeaza produsele in aproape o suta de tari prin propria retea de distributie. Compania are peste 11.000 de angajati la nivel mondial.

1998

1998

Richter Gedeon Plc. a preluat producatorul de medicamente Armedica din Targu Mures, obiectivul principal al companiei devenind alinierea la standardele internationale prin obtinerea certificatului GMP (Good Manufacturing Practice – Reguli de buna practica farmaceutica).
 
 
Richter_preview-8602

2006

Gedeon Richter Plc. a achiziţionat o serie de firme distribuitoare de medicamente din Romania, reunite astazi sub numele de Pharmafarm. In domeniul distributiei, unul dintre obiectivele strategice a fost reprezentat de implementarea sistemului de management al calitatii bazat pe norme GDP (Good Distribution Practice – Bune Practici in Distributie).
 
Se infiinteaza Gedeon Richter Farmacia SA. Prima farmacie s-a deschis in acelasi an, achizitiile succesive si consolidarea pozitiei pe piata continuand pana in 2009.
2010

2010

Investitiile au continuat si prin implementarea unei noi imagini inspirand profesionalism, traditie si eleganta. Este momentul in care Farmacia Richter a devenit un brand cunoscut si apreciat la nivel national.

Astazi suntem mandri ca apartinem unui grup puternic la nivel european, dezvoltat pe baza unor relatii stabile si de durata in fiecare din tarile unde este prezent.

2016

2016

In 2016, a inceput procesul de rebranding a Farmaciilor Richter. Ne doream un look mai contemporan, asadar am ales sa incepem prin regandirea siglei Farmaciei Richter, adaptand sigla originala pentru a se potrivi cu noul design al farmaciilor.

2021

2021 - 2022

In 2021, am ajuns la un numar de 94 de farmacii.
Facebook
YouTube
LinkedIn
X
Add to cart