Termeni si conditii

Data ultimei actualizări: 22 mai 2018

          Accesarea şi utilizarea site-ului se supun termenilor şi condiţiilor de utilizare enunţate în continuare, precum şi tuturor legilor aplicabile în domeniu. Prin accesarea şi căutarea pe site, acceptaţi, fără rezerve, să respectaţi termenii şi condiţiile expuse mai jos.  Dacă nu sunteţi de acord cu termenii de mai jos, vă rugăm să nu utilizaţi site-ul.

          Site-ul este întreţinut şi operat de GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. ( Sediul social în Corunca, Str. Principală, nr. 1B/1, Corp Administrativ, jud. Mureş, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J/26/578/1992, CUI RO 3099791)

          Societatea GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. îşi asumă la rândul său obligaţia respectării acestor termeni şi condiţii.

          Metodele de management al datelor, notificările legale privind răspunderea pentru conţinutul site-ului şi drepturile de autor sunt revizuite şi modificate de compania noastră, după caz.

          GEDEON RICHTER FARMACIA  S.A. îşi rezervă dreptul de a modifica, îmbunătăţii sau actualiza termenii şi condiţiile de utilizare, ori de câte ori consideră necesar. Puteți afla data ultimei actualizări a Termenilor de utilizare verificând secțiunea „Data ultimei actualizări” din partea de sus a acestor Termeni de utilizare. Vă recomandăm să imprimați o copie a acestor termeni ca referință pentru viitor.

UTILIZAREA RESTRICTIONATA

          Conținutul acestui Site și orice material publicat pe acesta este proprietatea intelectuală a Companiei sau a licențiatorilor Companiei și vă punem la dispoziție doar o licență limitată non-exclusivă, netransferabilă, privind utilizarea conținutului publicat pe acest Site. Aceste materiale sunt protejate de legile și tratatele din întreaga lume. Toate drepturile sunt rezervate. Statutul nostru (și a oricăror colaboratori identificați) ca autorii conținutului de pe Site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut. Trebuie să păstrați și să rețineți orice comentarii referitoare la drepturile de autor și alte drepturi intelectuale privind paginile descărcate și imprimate de pe acest Site. Nu aveți permisiunea de a utiliza numele și mărcile comerciale ale Companiei noastre fără aprobarea noastră prealabilă.

          Nu puteți, nici parțial și nici în totalitate, distribui, modifica sau folosi conținutul Site-ului, inclusiv întregul conținut, imaginile, materialele audio și video, în scopuri publice sau comerciale fără acordul scris prealabil al Companiei. Luați la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin lege, întregul conținut publicat pe acest Site este supus legii drepturilor de autor și nu poate fi utilizat fără permisiunea Companiei și a  autorului relevant în niciun alt mod decât în conformitate cu condițiile descrise în acești Termeni de utilizare sau cu dispozițiile prevăzute în textul de pe Site.

          Compania și alte persoane terțe nu vă vor atribui și transfera niciunul dintre interesele sau autorizațiile personale sau de proprietate investite în mărci comerciale, brevete, drepturi de proprietate și alte drepturi de proprietate intelectuală, care sunt indicate astfel.

LIMITARI SI EXCLUDEREA RESPONSABILITAII

          Acest Site și serviciile sale se adresează persoanelor domiciliate în România.

          Puteți vizita și utiliza Site-ul pe propria răspundere. Conținutul acestui Site este doar pentru informare și nu constituie sfat medical sau de diagnostic pe care trebuie să vă bazați. Acesta nu poate fi interpretat ca consiliere sau recomandare, și astfel de informații nu pot servi drept bază pentru orice decizie sau acțiune, inclusiv orice informații medicale postate pe Site, care nu pot înlocui sfaturile medicale detaliate adaptate la nevoile fiecărui pacient. Nici acest Site și nici conținutul său nu este destinat să înlocuiască sfatul sau diagnosticul unui profesionist din domeniul sanitar. Sunteți întotdeauna sfătuiți să cereți ajutorul unui profesionist competent din domeniul sanitar pentru orice întrebări cu privire la starea dvs. de sănătate.

          Site-ul poate conține inadvertențe și erori tipografice. Ne rezervăm dreptul de a modifica, corecta și/sau îmbunătăți conținutul curent, precum și programele și produse descrise în informațiile respective, fără notificare prealabilă. Facem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe Site-ul nostru, dar nu declarăm sau garantăm, fie în mod expres sau implicit, că conținutul de pe Site-ul nostru este corecte, complete sau actualizate.

          În cazul în care sunteți utilizator persoană juridică sau profesionist în domeniul sănătății, excludem toate condițiile, garanțiile, reprezentările implicite sau alți termeni care se pot aplica asupra acestui Site sau a conținutului. În cazul în care sunteți utilizator persoană fizică – consumator final, vă oferim Site-ul nostru doar pentru uz privat și sunteți de acord să nu utilizați Site-ul nostru pentru scopuri comerciale sau de afaceri.

          Nu excludem și nu limităm în nici un fel responsabilitatea noastră către dvs. în cazul în care ar fi ilegal să facem acest lucru.

          În măsura permisă de lege, nici Compania și nici alte persoane care participă în dezvoltarea și operarea acestui Site nu sunt responsabile pentru nici un defect, daună, pierdere de date, sau orice eroare în conținutul Site-ului care pot apărea – în mod direct, indirect sau accidental – în legătură cu stabilirea unei conexiuni, navigarea sau descărcarea, atunci când  se vizitează acest Site.

          Putem suspenda, retrage sau restricționa disponibilitatea întregului Site sau a unor părți ale acestuia din motive de afaceri sau operaționale fără a da vreo explicație sau notificare prealabilă.

LINKURILE TERTELOR PARTI

          Acolo unde Site-ul conține linkuri către alte Site-uri și resursele sunt furnizate de terțe părți, aceste linkuri sunt oferite doar pentru informarea dvs. generală. Aceste linkuri nu trebuie interpretate ca reprezentând aprobarea noastră cu privire la Site-urile linkuite sau la informațiile pe care puteți obține pe ele. Nu avem nici un control asupra conținutului acestor Site-uri sau a resurselor lor.

          Acest Site poate include informații și materiale încărcate de alți utilizatori ai Site-ului, inclusiv aviziere, încăperi chat sau forumuri. Aceste informații și materiale nu au fost verificate sau aprobate de către noi. Punctele de vedere exprimate de către alți utilizatori pe Site-ul nostru nu reprezintă opiniile sau valorile noastre.

REGULI DE CONDUITA

          În timpul utilizării Site-ului sunteți de acord să respectați toate legile, regulile și reglementările în vigoare. Ne așteptăm ca utilizatorii Site-ului să respecte legea, precum și drepturile și demnitatea altora.

          Nu puteți utiliza Site-ul și serviciile pe care le oferim prin Site:

 • în orice mod care încalcă legile sau reglementările în vigoare.
 • în orice mod ilegal sau fraudulos, sau cu vreun scop sau efect ilegal sau fraudulos.
 • în scopul de a face rău sau de a încerca să dăunați sau să încălcați drepturile legale sau demnitatea altora.
 • pentru a juca rolul unei persoane sau entități, inclusiv, fără limitări, un reprezentant al Companiei.
 • pentru transmiterea, sau procurarea trimiterii oricărei forme de publicitate nesolicitată sau neautorizată sau a altor materiale promoționale sau a oricărei alte forme de solicitare similară.
 • pentru a crea o bază de date prin descărcarea și stocarea conținutului Site-ul.
 • pentru a transmite cu bună știință orice date, a trimite sau a încărca orice material care conține viruși, troieni, viermi, spyware, adware sau orice alte programe dăunătoare sau coduri de computer similare, concepute pentru a afecta negativ funcționarea oricărui software sau hardware.
 • pentru a obține acces neautorizat la Site-ul nostru, la serverul pe care este stocat Site-ul sau orice alt server, computer sau bază de date conectat la Site-ul nostru. Vom raporta orice astfel de încălcare autorităților relevante de aplicare a legii și vom coopera cu aceste autorități prin dezvăluirea identității dvs.

          În cazul în care ni se atrage atenția asupra oricăror activități, informații sau materiale postate, transmise sau publicate în orice alt fel prin intermediul sau în legătură cu Site-ul care poate fi o încălcare a acestor Termeni de utilizare, avem dreptul, dar nu obligația, de a elimina sau a dezactiva accesul la informațiile sau materialele respective sau de a înceta utilizarea Site-urilor noastre cu efect imediat. De asemenea, avem dreptul de a divulga identitatea dvs. oricărei terțe părți care pretinde că, conținutul postat sau încărcat de dvs. pe Site-ul nostru reprezintă încălcarea drepturilor lor de proprietate intelectuală sau a drepturilor lor la viața privată.

RESPONSABILITATE TEHNICA

          Nu garantăm faptul că Site-ul nostru va fi sigur sau liber de bug-uri, malware sau virusuri. Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei informației, a programelor de calculator și a platformei necesare pentru a accesa Site-ul nostru și pentru utilizarea corespunzătoare a acestora. Vă sugerăm să utilizați un firewall și software pentru protecție împotriva malware-ului.

          În măsura permisă de lege, nu suntem răspunzători și nu putem fi trași la răspundere pentru orice daune pe care calculatorul sau oricare altă proprietate a dvs. le suportă cu ocazia conectării la acest Site sau accesarea, utilizarea și navigarea prin conținutul său, inclusiv orice incident advers care poate apărea în timpul descărcării oricărui material, date, text, imagine, video sau materiale audio.

          În plus, în măsura permisă de lege, nu suntem răspunzători pentru orice daune, pierderi directe sau indirecte sau costuri care pot apărea din operarea sau funcționarea necorespunzătoare a Site-ului sau din orice cauze similare; de asemenea, nu suntem răspunzători pentru corectitudinea și actualizarea informațiilor postate sau accesibile prin intermediul acestui Site.

PROTECTIA DATELOR SI ACCESIBILITATEA

          Avizul de confidențialitate stabilește termenii conform cărora prelucrăm datele personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați. Atunci când accesați acest Site, trebuie să fiți de acord cu termenii Avizului de confidențialitate.

          Termenii Avizului de Confidențialitate sunt parte integrantă a acestor termeni de utilizare.

          Unele dintre serviciile oferite pe acest Site nu necesită identificarea prealabilă, astfel încât vă oferim acces la conținutul acestor servicii, fără a fi nevoie să vă dezvăluiți identitatea. Cu toate acestea, pentru a vizita anumite secțiuni, trebuie să verificăm identitatea dumneavoastră pentru a determina dacă sunteți autorizat să accesați aceste secțiuni. În cazul în care decideți să nu furnizați datele personale solicitate, acceptați posibilitatea ca să nu fiți în măsură să accesați anumite secțiuni ale acestui Site.

          Canalele acestui Site rezervate pentru utilizatorii înregistrați sunt următoarele:

 • Abonare la newsletter.

LINKURI CATRE PAGINILE WEB ALE COMPANIEI

          Puteți crea linkuri către pagina noastră de start, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal, care nu dăunează reputației noastre și nu profită de ea. Nu puteți crea un link în așa fel încât să sugereze orice formă de asociere, aprobare sau susținere din partea noastră, în cazul în care acesta nu există.

          Nu puteți crea linkuri către acest Site pe nici un site care nu este deținut de dvs. Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe nici un alt site, și nici nu puteți crea linkuri către orice parte a Site-ului nostru decât pagina de start. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de a crea linkuri, fără notificare.

          În cazul în care doriți să creați un link sau să folosiți conținutul de pe Site într-un alt mod decât cele prezentate mai sus, trebuie să obțineți acordul scris prealabil al Companiei. În astfel de cazuri, vă rugăm să contactați Departamentul legal şi de conformitate la tel: 0365.733.706 respectiv la adresa de email: compliance@richter-farmacia.ro

COMPLIANCE

          Nerespectarea acestor termeni de utilizare constituie o încălcare gravă a termenilor prin care sunteți autorizat să utilizați Site-ul nostru, și poate avea ca rezultat luarea tuturor sau a unora dintre următoarele acțiuni:

 • retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului dvs. de a utiliza Site-ul nostru
 • eliminarea imediată, temporară sau permanentă a oricărei postări sau a oricărui material încărcat de dvs. pe Site-ul nostru
 • emiterea unui avertisment
 • acțiuni în justiție împotriva dvs. pentru rambursarea tuturor cheltuielilor pe bază de indemnizație (inclusiv, dar nefiind limitat la, cheltuieli administrative și legale rezonabile) rezultate în urma încălcării
 • alte acțiuni în justiție
 • divulgarea acestor informații autorităților de aplicare a legii cum credem de cuviință.

LEGEA APLICABILA

          Acești Termeni de utilizare, conținutul și formularea lor (și orice dispute sau revendicări non-contractuale) sunt guvernate de legislația din România. Ambele părți sunt de acord cu jurisdicția exclusivă a instanţelor din România.

CONTACTATI-NE

          Dacă aveți întrebări cu privire la Site sau termenii de utilizare, vă rugăm să contactați Departamentul legal şi de conformitate la telefon 0365.733.706 respectiv la adresa de e-mail: compliance@richter-farmacia.ro.

Facebook
YouTube
LinkedIn
X
Add to cart