RHTR_website_4
RHTR_website_5
RHTR_website_1
RHTR_website_3
previous arrow
next arrow
 A Gedeon Richter csoporthoz tartozó Richter Patikák több mint 15 éve vannak jelen Romániában. Ez idő alatt folyamatosan fejlődtünk, és tág karokkal fogadjuk ügyfeleinket egy olyan gyógyszertárban, amelynek szíve a gyógyszerész, valamint az ember és a szakma iránti szeretet jellemzi. Országos lefedettségünk 94 patikából áll, amelyek közül 20 saját laboratóriummal rendelkezik, ahol gyógyszerészeink magisztrális készítményeket állítanak elő.
Echipa noastra este formata din peste 400 de profesioniști cu multă energie și motivație.. Avem un portofoliu de peste 10.000 de produse.
A Richter patikákban a Bukarest Municípiumi Egészségbiztosítási Pénztár (CASMB), a Közrendvédelmi, Nemzetbiztonsági és Igazságügyi Hatóságok Egészségbiztosítási Pénztára (CASAOPSNAJ) és a megyei egyészségbiztosítási pénztárak (CASJ) által kompenzált és ingyenes recepteket váltunk ki, valamint magisztrális és patikában gyártott készítményeket állítunk elő. A Richter patikákban elérhető szolgáltatások országosan eltérőek lehetnek. Az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos részletekért kérjük, látogasson el a Patikák oldalra.

PATIKÁNK TÖRTÉNETE

1901

1901

Az 1901-ben, az azonos nevű gyógyszerész által alapított Gedeon Richter csoport ma Közép- és Kelet-Európa egyik vezető gyógyszergyártója.

A Gedeon Richter magyarországi központi székhellyel rendelkező multinacionális, magas színvonalú és innovációvezérelt gyógyszeripari vállalat, amelynek fő tevékenysége a gyógyszergyártás, a kutatás-fejlesztés, az értékesítés és a marketing. Az anyavállalatnak öt országban vannak termelési és kutatási leányvállalatai, saját értékesítési hálózatán keresztül pedig közel száz országban forgalmazza termékeit. A vállalat világszerte több mint 11 000 személyt foglalkoztat.

1998

1998

A Richter Gedeon Nyrt. egyesült a marosvásárhelyi Armedica gyógyszergyártóval, a vállalat fő célja pedig a nemzetközi szabványok teljesítése lett Helyes gyártási tanúsítvány (GMP - Good Manufacturing Practice) megszerzésével.
 
 
Richter_preview-8602

2006

A Richter Gedeon Nyrt. több gyógyszerforgalmazó vállalatot vásárolt fel Romániában, amelyeket most együtt Pharmafarm néven ismernek. A forgalmazás területén az egyik stratégiai célkitűzés a Helyes Nagykereskedelmi Gyakorlat (GDP -Good Distribution Practice) szabályain alapuló minőségirányítási rendszer bevezetése volt.
 
Megalakul a Gedeon Richter Farmacia S.A. Az első gyógyszertár még ugyanabban az évben megnyílt, az egymást követő felvásárlások és a piaci pozíció megszilárdítása 2009-ig folytatódott.
2010

2010

A beruházások folytatódtak egy új, professzionalizmust, hagyományt és eleganciát sugalló arculat bevezetése mellett. Ez volt az a pillanat, amikor a Richter Patika országosan közismert és elismert márkává vált.

Ma már büszkék vagyunk arra, hogy egy erős európai csoporthoz tartozunk, amely stabil és hosszú távú kapcsolatok révén alakult ki minden egyes országban, ahol jelen van.

2016

2016

2016-ban megkezdődött a Richter Patikák márkanévváltása. Modernebb megjelenést szerettünk volna, ezért úgy döntöttünk, hogy a Richter Patika logójának újragondolásával kezdjük, és az eredeti logót a gyógyszertárak új dizájnjához igazítjuk.

2021

2021 - 2022

2021-ben összesen 94 gyógyszertárral rendelkeztünk.
Facebook
YouTube
LinkedIn
X
Add to cart