ASCOTID 2021

A Diabétesz Világnap alkalmával figyelmünket újra a Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Marosvásárhelyi Egyesülete, valamint a diabétesz különböző formáival diagnosztizált gyermekek felé fordítottuk!
Örömet okoz számunkra, hogy ebben az évben is támogathattuk az ASCOTID alapítványt ebben a humanitárius kezdeményezésben!

Mozogjunk az egészségünkért - Napi 10 000 lépés az egészségért kihívás – 2021

Júniusban a Richter Patika és a PharmaFarm kihívást indít saját alkalmazottai számára - legalább 10.000 lépés megtétele 10 egymást követő napon keresztül – a dolgozók egészségéért, valamint az embertársainkon való segítés öröméért.

A World Vision Romániával közösen támogatjuk az « Egy kenyér holnap is » projektet, amely meleg ételt és tananyagpótlási órákat biztosít a gyermekek számára. Minél több lépést teszünk meg, annál nagyobb lesz a nemes cél érdekében gyűjtött összeg. 

Partnerséget kötöttünk 2020-ban a Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesületével

Az október 14-i Diabétesz Világnap közeledtével figyelmünket a cukorbetegség különböző formáival diagnosztizált gyermekekre irányítottuk.

A Maros Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesülete (ASCOTID) megnyitotta előttünk kapuit, és lehetővé tette számunkra, hogy az ilyen típusú betegséggel küzdő gyermekek szívükbe zárjanak minket. Az ASCOTID a cukorbeteg gyermekek és fiatalok érdekeinek előmozdítása, támogatása és védelme érdekében jött létre, mi pedig köszönjük és hálásak vagyunk nekik, hogy partnerként fogadtak el minket a humanitárius kezdeményezésekben, valamint hogy ma együtt segíthetünk!

Facebook
YouTube
LinkedIn
X
Add to cart