ASCOTID 2021

De Ziua Mondială de luptă împotriva Diabetului ne-am îndreptat atenția, din nou, către fundația ASCOTID din Târgu Mureș (Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici-Mureș) și către copiii diagnosticați cu diverse forme de diabet!
Suntem bucuroși că și anul acesta am putut fi aproape de fundația ASCOTID în această inițiativă umanitară!

Sanatate prin miscare - provocarea celor 10 000 de pasi - 2021

În luna Iunie, Farmacia Richter și PharmaFarm lansează o provocare către proprii angajați – minim 10.000 de pași timp de 10 zile consecutive – pentru mai multă sănătate în viețile angajaților, dar și pentru satisfacția de a ne ajuta semenii.

Alături de World Vision Romania, susținem proiectul Pâine și Mâine, asigurând o masă caldă și ore remediale de recuperare a materiei pentru copii. Cu cât mai mulți pași acumulați, cu atât suma va fi mai mare pentru cauza nobilă. 

Parteneriat ASCOTID 2020

Apropiindu-ne de Ziua Mondială de luptă împotriva Diabetului de pe 14 Octombrie, ne-am îndreptat atenția către copiii diagnosticați cu diverse forme de diabet.

Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici din Mureş (ASCOTID) este cea care ne-a deschis porțile și ne-a facilitat accesul în inimile copiilor care duc lupta cu acest tip de afecțiune. ASCOTID a fost creată în scopul de a promova, sprijini şi apăra interesele copiilor şi tinerilor diabetici iar noi le mulțumim și le suntem recunoscători că ne-au acceptat ca și parteneri ai inițiativelor umanitare și că în prezent, putem ajuta împreună!

Facebook
YouTube
LinkedIn
X
Add to cart