Card de fidelitate

CARD DE FIDELITATE

In farmaciile Richter am rasplatit fidelitatea, oferind in acelasi timp servicii prompte, dreptul la informare si libertatea de alegere. In toti acesti ani in care v-am fost alaturi, am dezvoltat programe de fidelizare adaptate tuturor nevoilor, fie ca aceasta au insemnat oferte avantajoase sau servicii prin care ne-am ingrijit de tot ceea ce inseamna sanatate si calitate a vietii. 

Cardul de fidelitate Farmacia Richter este supus regulamentului prezentat in aceasta pagina, se elibereaza gratuit si este valabil in toate farmaciile Richter din Romania. Pe langa reducerile de pret si  ofertele speciale adresate  posesorilor cardului de fidelitate, veti avea ocazia sa participati la concursurile dedicate clientilor fideli in cadrul farmaciilor din toata tara.

Regulament card de fidelitate Farmacia Richter

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de Gedeon Richter Farmacia SA, cu sediul in Jud. Mures, localitatea Corunca, 547367, Nr.1B/1, numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J26/578/1992, cod fiscal: RO 3099791, cont: RO77RNCB0106146173340001, deschis la BCR Cluj.

Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament”). Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din farmaciile Richter. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Zona de desfasurare a programului

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in farmaciile Richter.

Conditii de participare

Orice  persoana  fizica  in  varsta  de  cel  putin  18 ani  poate  intra  in posesia cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER.  Eliberarea cardului se face doar dupa comunicarea tuturor  informatiilor necesare completarii Formularului Emitere card de fidelitate, verificarea si semnarea acestuia de catre solicitant. Formularul de Emitere card de fidelitate se completeaza online si se printeaza in farmacii de catre reprezentantii Organizatorului. Participantul  este  obligat  sa  verifice informatiile completate si sa semneze Formularul de Emitere card de fidelitate.

Campurile marcate ca obligatorii in Formularul de Emitere card de fidelitate sunt: nume, prenume, sex, data nasterii, orasul si judetul de resedinta, numar de  telefon, adresa de e-mail, informatii copii sub 18 ani. Dupa semnare Formularul de Emitere card de fidelitate se preda in Farmacia Richter unde s-a completat.

Formularul  nesemnat  sau  continand  date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea utilizarii cardului de fidelitate.

Obtinerea cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER

Cardul poate fi obtinut pe loc in oricare din farmaciile Richter dupa completarea si semnarea Formularului de Emitere card de fidelitate.

Beneficii

Cardul de fidelitate FARMACIA RICHTER ofera urmatoarele beneficii:

  1. reduceri acordate pe loc la  produsele  special semnalizate din farmaciile Richter. Reducerile acordate nu se cumuleaza cu alte promotii disponibile in farmacii.
  2. posibilitatea de a participa la promotii speciale si concursuri, adresate in exclusivitate clientilor fideli.
  3. reduceri sub forma de discounturi directe la unele produse comercializate in farmacii in acord cu politica comerciala a Gedeon Richter Farmacia SA cu respectarea dispozitiilor legale 1n vigoare.

Mecanismul de acordare a discount-ului direct

Discount-urile aplicate in baza prezentului Regulament, in cadrul programului de fidelitate, se supun urmatoarelor conditii: 

Discount-ul direct prin reducere de pret se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discount-ului acordat) sa fie mai mare decat costul de achizitie al produsului, conform reglementarilor legale in vigoare. In cazul in care cu ocazia aplicarii discount-ului, pretul de vanzare al produselor scade sub sau egaleaza pretul de achizitie, discount-ul va fi redus in mod corespunzator astfel incat pretul final de vanzare al produselor si/sau serviciilor sa fie mai mare decat pretul de achizitie.

Folosirea cardului

Pentru a beneficia de avantajele asociate cardului de fidelitate, clientul trebuie sa prezinte cardul farmacistului la solicitarea oricarui produs sau serviciu.

Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

In cazul in care cardul  de fidelitate  este pierdut,  furat sau distrus clientul  va comunica acest lucru  in  cea  mai  apropiata farmacie si va solicita  eliberarea unui nou card.  La eliberarea unui  nou  card va trebui sa completeze  din nou formularul de inscriere. In perioada de  inlocuire a  cardului  nu  este  posibila acordarea reducerilor si a altor beneficii asociate cardului.

Durata programului de fidelitate

Programul de fidelitate are durata nedeterminata. Gedeon Richter Farmacia SA poate hotari in orice moment incetarea programului de fidelitate. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi realizata cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in toate farmaciile Richter.

Valabilitatea cardului

Gedeon  Richter  Farmacia  SA  isi  rezerva  dreptul de a  invalida  cardurile de fidelitate care nu au fost deloc utilizate timp de 12 luni consecutiv.

Modificarea regulamentului

Gedeon Richter Farmacia SA isi  rezerva  dreptul  de a  modifica  sau  schimba prezentul  regulament  si  se  angajeaza   ca  inaintea  operarii  unor  astfel  de modificari sa le faca publice prin intermediul site-ului www.richter-farmacia.ro si  al  oricaror  alte  canale  de  comunicare  pe  care  le  considera oportune.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Gedeon Richter Farmacia S.A., in calitate de operator si Setrio Soft SRL in calitate de persoana imputernicita, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest document pentru participarea la Programul de Fidelitate. Toate formularele completate ajung intr-o baza de date pusa la dispozitie de catre persoanele imputernicite ale operatorului, la care are acces un numar limitat de persoane din cadrul Gedeon Richter Farmacia S.A. si persoanele responsabile din cadrul echipei de suport a persoanei imputernicite. Datele vor fi dezvaluite persoanei imputernicite Setrio Soft SRL si a subcontractorilor sai agreati contractual. Aceste date/ datele (nume, prenume, sex, data nasterii, orasul si judetul de resedinta, numar de telefon, adresa de email, semnatura, istoricul de cumparaturi) ne permit sa va emitem cardul de fidelitate si sa va tinem la curent cu activitatea noastra prin diferite actiuni. In cazul in care nu doriti aceasta, mentionati NU in dreptul fiecarui canal de transmitere (SMS, telefon, email). Refuzul dvs. in scopul emiterii cardului de fidelitate determina imposibilitatea emiterii cardului de fidelitate si implicit imposibilitatea de oferire de reduceri pentru clientii fideli. Refuzul dvs. in scopul de reclama/ publicitate si marketing determina imposibilitatea de a va tine informati cu privire la activitatea noastra, campaniile in derulare. Refuzul dvs. in scopul contactarii pentru disponibilitatea produselor in farmacie determina imposibilitatea de a va confirma primirea produselor in farmacie. Conform Regulamentului general privind protectia datelor 679/2016, beneficiati de dreptul de acces la datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul a va opune prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a va afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Gedeon Richter Farmacia S.A., Corunca , nr. 1B/1, jud. Mures, in atentia Responsabilului de Protectia Datelor sau la adresa de email protectiadatelor@richter-farmacia.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si de a va adresa justitiei. Totodata, acestea nu se vor transfera in strainatate.

Serviciul de relatii cu clientii

Pentru orice informatii legate de obtinerea, utilizarea sau reinnoirea cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER clientii pot contacta organizatorul pe adresa de e-mail relatiiclienti@richter-farmacia.ro sau pot suna la tel.:  0365.733.710 (tarif normal).

Facebook
YouTube
LinkedIn
X
Add to cart